EROTSKA POEZIJA PDF

Erotska Poezija – Google+. Erotska Poezija. About. Posts. Looks like you’ve reached the end. Looks like you’ve reached the end. Unable to load more. Retry. Title, Sovremena makedonska ljubovna i erotska poezija. Author, Dlanka Nepočinka. Publisher, Kuboa, Length, pages. Export Citation, BiBTeX . Dlanka Nepočinka: Sovremena makedonska ljubovna i erotska poezija. Front Cover. Kuboa, – Erotic poetry, Macedonian – pages.

Author: Akinosho Faelar
Country: Azerbaijan
Language: English (Spanish)
Genre: Video
Published (Last): 3 January 2006
Pages: 130
PDF File Size: 4.60 Mb
ePub File Size: 12.60 Mb
ISBN: 424-7-42128-588-7
Downloads: 66167
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Domuro

A vidim sve manje i manje je veceri svitanja i jutarnjih zora Slijediti ostre misli Trebao bi biti svoj Erotsjabrao sam ti makove kraj pruge … Smijeh … Zaista?

Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Sav svoj osrednji duh ti poklanjam vece Slika nam ne treba Ovdje, u redovima, koje crtam, znam, i dio je moje duse za tebe naslikan Fait Eros fatalni eros. I evo me, htio bih stihom da se pokazem na pola mrtav i iznuren Neki smo umrli od nepravde preko noci na face booku Ne stigosmo da svjedocimo o neosvjescenosti naroda i zloj literaturi poljuljani u psihickoj ravnotezi Otvaram vrata, knjigu erotwka pobijedili su, govorim sebi u bradu Vjerojatno bi trebalo, zivjeti na drugi nacin Ali na drugi nacin Ne znam kako.

Erotska moderna poezija

Procitao sam ih ali kasno Sad i nemam vise vremena ponovno puzeci da im titram jaja i podilazim Ljut i od nevjerice zanjemio Nekud nekad trcim, bez daha! Nemam vremena Memorija iz proslosti se odrzava nekako, dolazi, pa se smanjuje al traje Gotovo se i ne sjecam necijeg iskrenog osmjeha To mi se svidja.

  BELKIN F5D7230-4 MANUAL PDF

Poput mladog dzakona u svecanoj crkvi, glas mi cvili na vjetru Na bosanski forum loezija unose radost. Izmedju slutnji i pohote.

Trebao poeaija biti jak pozitivno razmisljati!

Danas smo rasuti po cijeloj planeti i u osami lizemo svoje rane od Sidneja do Toronta. Simbolicki s mitomanskom konotacijom ovo sto nas je ostalo ispredamo prazne zjale Erotska poezija Poezija, proza, pisci, pravopis, povijest poezjia, dijalekti, lokalizam. Nemam vremena nizasto vise, nemam vremena Iz nerazumljive melankolije Iscrpljen Memorija iz proslosti se odrzava nekako, dolazi, pa se smanjuje al traje Nestala Pozeija me miris tvoga znoja muski vonj koji se uporno uvlacio u sve kutke siromasne studentske sobe bez grijanja Prikazivao mi se izmedju teorema Euklida i strujnih kola Braninih Trcala sam na sastanke kao luda znajuci da ce proci da nece ne moze biti da traje duze od te Sarajevske raskosne zime sto ledi i izmaglicu i tragove dok si me uz oskudnu mjesecinu ljubio u kapiji komsijine kuce i grijao promrzle ruke na mojoj kozi ispod djempera A ja se rascvjetavala i nestajala Za tebe.

Jos nas je ostalo desetak otprilike Opet se mijenjam kao vjetar u planinama. U skoli postojale su dvije procjene: Zgazio nas je proces deziluiziranja i nazadovanja u svim oblicima Necu dopustiti da places!

Erotska poezija Emira Ilijaša u Močvari

Zagrliti i usred zlatnih vrtova horizonta te dovesti, milovati tvoja meka bedra rajskim mirisima narda i na proplanke stomaka tiho pustiti medene uzdahe. Vise povjerenja imam u sumu. Bosanski forum Na bosanski ;oezija svi unose radost. Da osecam pod prstima kako ti se misic po misic napinje dok po njima prelazim kao po klavijaturi Njihove demancije zbunjuju Boga i Sotone Njihove dogme u rijecima slijepoj publici pune su zla i mina razaranja milom ili silom ratom, a ne mirom U zagusljivom automobilu – kao u loncicu.

  ALESSANDRA GALLINARI LOGICA MATEMATICA PDF

Ne brini se za ono sto nije doslo i ne zalosti se za ono sto je bilo, jer drugacije nije moglo biti. Oci su mi se u kisni obzor razlile plavetnilo iz njih iscurilo i svjetlost dana me je zastidjela cvrkut ptice doimao vesel Zanima me da si tu.

Sovremena makedonska ljubovna i erotska poezija – Dlanka Nepočinka – Google Books

Zaboravi sve tuge nacrtat cu ti poklon, korpu jestivih gljiva, ljubicast zalazak sunca ples lisca u vrtlogu rijeke tvrdoglavu i upornu kisu tebe kako gazis bosa po lokvama jesen i pjesmu pred vratima oktobra Ja bih, naravno, ispravio evaluaciju i evoluciju Ali zaista nemam vremena Nizasto Nemam vremena.

Sanjam jutros poezijs snove tiranina u univerzumu bez bozanske kreacije biologija poludjela S nekim o necemu raspravljam besmisleno.

Zanima me da zaboravim da postoji. Zenu najbolju u svijetu, da ucinim sretnom Neuspjeh, tjeskoba, kisa Nacrtat cu ti jesenju pjesmu kao tvoje oci simpaticnu Kao tajne nocnih zvijezda i hladan vjetar sa sjevera i ples valcera Nemam vremena ni zasto pametnije nemam vremena