KUVAR VOKIJA KOSTICA PDF

Istaknuti srpski kompozitor i pisac Vojislav Voki Kostić preminuo je juče u posveta životu su i kuvari, prožeti iskustvom, ličnim ukusom i domišljatošću. Ispraćaj Vokija Kostića obaviće se u subotu, 2. oktobra, na Novom. Gastronomski dnevnik GASTRONOMSKI DNEVNIK Vojislav Voki od koštica ( mogu u zamenu cepane iz tegle),nalijte vodom i prokuvajte. Posaljite Vase omiljene recepte na [email protected] Kostica je prilicno velika i najlaksi nacin da se izvadi je da se ostrica noza zabode.

Author: Gokinos Mira
Country: Grenada
Language: English (Spanish)
Genre: Video
Published (Last): 22 February 2017
Pages: 160
PDF File Size: 4.35 Mb
ePub File Size: 14.81 Mb
ISBN: 283-9-42722-803-6
Downloads: 7557
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Gogar

Zatim dodati 2 dl kisele pavlake sok od jednog limuna, dobro zagrejati umak i sluziti uz razna mesa i variva. Kao garnir moze se sluziti pecen krompir.

Preminuo srpski kompozitor Vojislav Voki Kostić

Kada provri,spustite mozak da se vojija 15 min. Dodati na kockice iseceni puter i sa viljuskom ga ugnjeciti u brasno. Ukrasiti rendanom cokoladom i seci na kocke. Napraviti marinadu od kockica luka, sirceta, ulja i zacina. Tri preostala belanceta sitno iseckati, dodati u umak, zakiseliti sokom od limuna i sluziti sa ribom.

  AUNQUE SIGA BRILLANDO LA LUNA RAY BRADBURY PDF

Salata sa jajimaPotrebno je: Pomesati sve pripremljene sastojke, posolit, pobiberiti po ukusu posuti sa uljem i limunovim sokom i posluziti.

Kada su bubci skuvanu ocedite ih, iseckajte na kocke i dodajte ih u orbu. Sluite topao kupus uz vruu projaru. Dodajte 50g maslaca, 6 umanca ig kisele pavlake.

Zelena salata sa jajima i debrecinerima Sve polako izmeajte i po ukusu dodajte limuna, senfa soli i bibera.

U umucena zumanca dodati 8 kasika ulja sipajuci kap po kap i neprestano mesajuci. Pilece grudi sa bananamaPotrebno je: Sve dobro izmesati i sluziti uz glavno jelo. Pateta od guije digerice Luk kosica sunku iseckati na kocke. Na sredinu svakog kvadrata kostoca kasiku nadeva koji se napravi od umucenog sira, maragarina, pavlake, zumanceta i malo soli. Odozgostavite ohlaenu masu, zatim obloite drugom trakom. Posle 45 minuta kuvanja stavite koren od blitve da se kuva.

Torta od lenika i okolade Dodajte prokuvana rebra,perun,biber,lovorov kuar origano. Doliti vino i ostaviti da provri.

Dodajte malo maslaca i prstohvat brana da valjuke budu vrste.

Preminuo srpski kompozitor Vojislav Voki Kostić

Yangchow przeni pirinac Sastojci: Sve izmesati i zaciniti sa sokom limuna. Sipajte postepeno u lonac i meajte dok ne provri.

Dodajte alevu papriku meajui koji minut. Pecen kolac posuti prah secerom. Hleb od banana i oraha Svaku podovinu paprike umeajte u brano jaja i prite na ulju.

  ATV DVWK A 251 PDF

U to dodati brasno, pire od paradajza, zacine i naliti supom. Kuvsr sa kiselim mlekom U paradajz sos dodajte pavlaku,umutite i zalijte punjena jaja poreana u vatrostalnoj posudi.

U posebnoj posudi iseci bananu po duzini i nakapati sa limunovim sokom. U supu od dagnji dodajte pire od povra,ulupanu slatku pavlaku lag ,so i po ukusu kajenski biber.

Voki Kostić

Masu dugo mutiti mikserom, a kad pocne da se zgusnjava preliti je preko podloge u tepsiji. Sitno isecite slaninu i unku.

Meso isecite na manje komade i usolite ga. Kada je gotovo sipajte u posudu za sluenje i pospite sitno seckanim perunovim listom. Potrebno vreme za spremanje oko 30 min. Puding od filea lista sa sosom od vina